Editia 3647, marti, 29.11.2022
689 anunturi online
Utilizator:
Parola:
Am uitat parola 
ZIARUL RAID apare cu editii ONLINE in format pdf, saptamanal, lunea si joia
Termeni si conditii

Introduceti textul anuntului dumneavoastra, cuvintele fiind intotdeauna despartite prin spatiu. Semnele de punctuatie vor fi lipite de cuvant. Nu scrieti cu majuscule.

Selectati corect rubrica corespunzatoare anuntului, in caz contrar, anuntul nu poate fi publicat.

Selectati optiunile daca doriti. Daca in cadrul sectiunii -Optiuni-, nu este bifat, atunci anuntul va fi publicat standard (litere normale).

Introduceti numarul de aparitii.

Anunturi si reclame care nu se preiau sub nici o forma pentru publicare:

  • Vanzari organe.
  • Anunturi care au continut politic.
  • Anunturi discriminatorii (Ex: Inchiriez xxx. Exclus romi); pentru rubrica -Oferte de munca- nu se accepta nici o discriminare cu privire la: varsta, sex, rasa, etnie, nationalitate, limba, religie, categorie sociala, categorie defavorizata, orientare sexuala (conf. legii 48/2002).
  • Anunturi ce au nr. de telefon cu suprataxa, daca nu au specificat tariful Ghicitori, astrologie, tarot.
  • Anunturi in limbi straine altele decat: engleza, italiana, franceza, germana, spaniola.
  • Anunturi tip Caritas, religioase, politice, care contin obscenitati sau care solicita trimiteri de valori.

Anunturi si reclame care se preiau numai cu conditia notarii datelor din buletin:

  • Matrimoniale
  • Licitatii
  • Donari organe
  • Imprumuturi lei/valuta

Raspunderea pentru realitatea continutului anunturilor revine in exclusivitate depunatorului anuntului.

In caz de nerespectare a conditiilor de utilizare de mai sus nu ne asumam raspunderea pentru nepublicarea anuntului Dvs.

Fiecare user poate introduce maxim 3 anunturi pe rubrica si 10 aparitii pe editie.

Anuntul nu trebuie sa depaseasca 200 de caractere.


Important!

Anunturile care contin vanzari/cumparari/inchirieri de imobiliare, postate pe site, nu se vor publica in editia tiparita. Pentru ca acestea sa ramana online, va rugam NU mai accesati bifa “doresc o aparitie in ziar”, deoarece nu sunt importate. Pentru aparitia lor in ziar, sunati la unul din nr. de telefon ptr. anunturi gratuite, sau la redactie pe talonul de mica publicitate din ziarul Raid.


Dreptul de autor

Raidonline.ro este protejata din punct de vedere al drepturilor de autor in toate componentele sale (datele stocate, grafice si imagini). O prelucrare si/sau multiplicare este permisa numai in masura in care este necesara pentru utilizarea uzuala.

Orice prelucrare, multiplicare, distribuire si/sau redare suplimentara, in special documentarea sistematica in spatiul gratuit al aplicatiei in scopuri comerciale, precum si preluarea neaprobata intr-o oferta publicata pe Internet, depaseste utilizarea uzuala si reprezinta o incalcare o drepturilor de autor, care se urmareste penal si obliga la despagubiri.

Anunturile listate in acest site nu sunt adaugate de noi. Prin noi se intelege responsabilii acestui site, administrator, proprietar domeniu sau cei care gazduiesc acest site. Noi nu raspundem daca un utilizator al acestui site nu respecta legile in vigoare! In cazul in care suntem solicitati noi oferim organelor in drept adresa IP corespunzatoare utilizatorului care a postat un anunt. De asemenea informam si utilizatorul in cauza ca face obiectul unei anchete sau reclamatii si ca datele lui de inscriere in acest site inclusiv adresa IP au fost oferite de noi organelor in drept.
Anunturi